Ervaringen

WW - wenswoord-500Wie werkten er met WensWoord en Twicedoubleyou?

2023

Ik kende Wendy al vanuit 2014, maar ´toevallig´ kruisten onze wegen elkaar wederom in 2020 en na wat oriënterende mails/apps en video-chats, ontstond de samenwerking in de coaching van mijn Levensverhaal. Ik wist al dat zij volop bezig was met haar ´harts-hobby’, het verwerken van de Nederlandse taal in allerlei vormen (haar eigen poëzie, de taalcursussen en workshops om onze taal op een andere, speelsere wijze te leren gebruiken). Wendy is daarbij heel serieus in het zoeken naar wat voor de ander van nut kan zijn en ook de taal volledig tot zijn recht doet komen. Haar kwaliteit- prijsverhouding, is naast haar inhoudelijke kundigheid, zeker ook een enorme pré te noemen. Ze staat ook altijd klaar om gevraagd en ongevraagd met suggesties het hele proces op gang te houden en te verfraaien. Zij houdt mij daarmee ook scherp wat duidelijk zijn weerslag heeft op het resultaat van de arbeid. Ik ervaar daardoor een fijne en warme samenwerking en hoop binnenkort een eerste gedeelte van mijn levensverhaal echt in print te kunnen aanschouwen…😊! Heel bijzonder en veel dank daarvoor! Ed uit Rotterdam.

2022
Ik ben bij Wendy terechtgekomen omdat ik hulp zocht bij samenvatten/ onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Tijdens de lessen kon ik zelf aangegeven wat ik fijn vond en waar ik meer of juist minder mee wilde oefenen. Wendy kan goed luisteren en maakte de opdrachten per keer op maat, waarbij ze naar oefenmateriaal zocht dat bij mijn persoonlijke interesses paste. Ze heeft mij zeker geholpen!
-Silke-

2020

“Soms zie je tijdens je studie door de bomen het bos niet meer”. Dat is precies wat bij mij is gebeurd. Ik had geen motivatie en twijfelde ik om te stoppen met mijn masteropleiding. Gelukkig heb ik Wendy gevonden. Door haar kreeg ik weer hoop en werk ik gemotiveerd aan mijn opdrachten. Wat ik belangrijk vind, is het professionele en hoge niveau van begeleiden. Omdat ik zelf een universitair diploma heb, was ik niet tevreden met andere mensen die mij eerder hebben geholpen. Het is belangrijk dat je fouten gecorrigeerd worden. Maar WAAROM is dat stukje tekst niet goed? dat is wat voor mij nog belangrijker. Ik heb nog een jaar om mijn opleiding te kunnen afronden en ik ga zeker de hulp/begeleiding van Wendy blijven gebruiken. Ik zal ook iedereen aanraden om haar hulp goed te gebruiken, je krijgt er zeker geen spijt van.
-Sofi, student Master ‘Passend Meesterschap’-

Besna Son, redigeren, opbouw en structuur website Centrum de Gouden Driehoek
Div. social mediaberichten. http://www.centrumdegoudendriehoek.com, http://www.sonergie.nl

2019
“Dit voorjaar heb ik twee cursussen creatief schrijven gevolgd bij Wendy. Ik heb haar ervaren als een inspirerende docente. Fijne oefeningen en prettige begeleiding.”
Marieke Annink

“De workshop “Train je schrijfspieren” die ik bij jou heb mogen volgen staat als een huis. Middels jouw methode om te schrijven zonder de pen van het papier te halen kwamen we uit ons hoofd en in ons hart. De rake zinnen die je ons als beginzin meegaf hielpen om meer inzicht in onszelf te krijgen, zorgden voor versterking van onze creativiteit en brachten veel nieuwe inspiratie voor onze persoonlijke groei en ontwikkeling. Diverse mensen waren echt geraakt en verbaasd: “Heb ik dat geschreven?”. Ik kan deze workshop iedereen sterk aanbevelen”.
René Jurgens, Projectleider/ Energiecoach

2018
“Ik heb Wendy als een zeer prettig persoon ervaren die echt met je meedenkt en luistert naar wat jij als klant wilt hebben. Een echte crea bea in het bedenken van leuke passende teksten voor o.a. websites. Ben je opzoek naar een tekstschrijver, dan kan ik Wendy zeker aanraden!”
Murat Son, Personal Trainer: https://www.sonpt.nl/

2017
‘Ik heb Wendy Wessels regelmatig gevraagd teksten te schrijven en te redigeren voor mijn bedrijf. Wendy is creatief, vernieuwend en heeft echt de tijd genomen om mij en mijn diensten te leren kennen. Ze denkt mee en heeft goed ideeën om je je bedrijf op de juiste manier te presenteren. Ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe en ben zeker van plan om meer met Wendy samen te werken!’
Besna Son, Sonergie Praktijk http://www.sonergie.nl
Redigeren schrijven flyer & opmaak banner, slogan. Social Media: ghostwriter, div. Facebookberichten

2012-2015
‘Ik heb twee nieuwe website ‘s gebouwd, foto’s plaatsen en de website beheren dat lukt nog wel. Maar tekstueel?  pfffffff, met mijn handen in mijn haar. Je in kunnen leven in de gedachten gang van toekomstige bezoekers, het plaatje al voor je kunnen zien zoals het gaat worden, de woorden zo op papier kunnen zetten dat het direct pakt. Als je het stukje van – wie ben ik – leest op mijn site ‘s, dan voel je dat het over mezelf gaat, zoals ik ben.
Wendy kan zich goed inleven in de sfeer die ik graag op de site wil hebben. Schrijft volgens mij vanuit een soort flow en weet ook toekomstige bezoekers te raken’.
Grazie mille,
René Kleinherenbrink
http://www.italieonbike.com
http://www.be-aware-now.com

‘Ik bedank je weer voor de tekst! Super fijn dat je met me meekijkt. Ik heb er veel baat bij, je voelt ook perfect aan wat ik bedoel met mijn schrijven. Zo blijkt maar weer: ieder zijn talent. Voor mij is het heel waardevol dat je mijn aangeleverde teksten nakijkt en verbetert qua zinsopbouw. Dank daarvoor’.
Leonie Zieverink
http://www.crea-beas.nl
P.S. Ik vraag je vaker om hulp!
Redigeren teksten handgeschilderde Krachtkaarten. Persbericht schrijven.

‘Ik vind dat je dit liefdevol en professioneel aanpakt. Met respect voor je opdrachtgever (ik dus in dit geval). Ook heb je een goed inlevingsvermogen  in het werk dat je voor je klant doet. Dat is heel belangrijk voor mij. Daadkrachtig en snel vind ik ook bij je aanpak horen, prettig hoor!’
Elly Groot
http://www.crystalyoga.nl
Redigeren websiteteksten. Advies.