Over mij

Dag beste student, ondernemer of schrijver,

lach teamdag sept 18mijn loopbaan is nogal anders verlopen dan ik had gedacht. Nadat ik mijn master in Taal- en Cultuurstudies had afgerond bij de Universiteit van Utrecht, ben ik gaan werken bij diverse organisaties en branches. Zo heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de lokale overheid, het onderwijs en de non-profitsector. Vanuit mijn loopbaan heb ik me met diverse projecten en banen verdiept in het geschreven woord en in mensen. Momenteel geef ik cursussen en workshops in creatief schrijven, genaamd ‘Train je Schrijfspieren’ namens Verzet je Zinnen en schrijf ik zelf gedichten en korte verhalen.

WensWoord is in de periode 2012-2018 begonnen met het helpen van kennissen met hun webteksten of opbouw en structuur en de boodschap van hun websites. Ook hielp ik mensen met hun scriptie, voornamelijk gericht op de indeling, opbouw en gaf ik feedback. Zo ben ik verder gegroeid, ook door een tijdje als redacteur te werken. Ik geef af en toe Nederlandse les aan expatvrouwen en nieuwkomers. Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van schrijfcoaching en effectief en zakelijk schrijven. Sinds april van dit jaar volg ik een cursus HBO Didactiek om mijn vaardigheden aan te scherpen.

Vanuit mijn studieachtergrond heb ik kennis van de islamitische cultuur en door zelfstudie en reizen weet ik veel van niet-westerse samenlevingen. Dit is altijd nog een interessegebied van mij. De laatste jaren is mijn focus meer gericht op het Nederlands en vind ik het leuk om mijn wetenschappelijke kant weer meer in te zetten.
Ik richt me in mijn dienstverlening voornamelijk op de vakgebieden Taal, Cultuur, Antropologie, Onderwijs, Communicatie/ Journalistiek, Psychologie, Sociologie, Geesteswetenschappen, Wijsbegeerte, Gedrag en Maatschappij, Alternatieve geneeswijzen, Homeopathie en aanverwante studies. Ook zijn ondernemers en andere schrijvers nog altijd welkom voor een advies, (eind)redactie of revisie van hun website of teksten. Bij mij leer je je zinnen te verzetten.

Voor meer informatie of een overzicht van mijn ervaring kijk je op mijn LinkedIn profiel of mijn pagina Twicedoubleyou (cursussen, schrijfsels).